درامانقد-سینما: در حالی که نتفلیکس از یک سو بودجه تولیدات بریتانیایی خود را افزایش داده است، در برابر درخواست بریتانیا برای درج داستانی بودن سریال در تیتراژ آن مقاومت می کند.
هفته پیش وزیر فرهنگ بریتانیا از نتفلیکس درخواست کرده بود در ابتدای سریال «تاج» لیبلی اضافه کند که نشان دهنده داستانی بودن این سریال باشد، این شبکه گفته است برنامهای برای انجام این کار ندارد.
اولیور داودن وزیر فرهنگ بریتانیا در مصاحبه با دیلی میل این نکته را مطرح کرده بود و گفته بود این نگرانی وجود دارد که نسلی از مخاطبان تصور کنند این رویدادها واقعی بودهاند، نه داستانی.
نتفلیکس با این درخواست مخالفت کرده و باور دارد که مخاطبان از داستانی بودن این سریال مطلع هستند و لزومی ندارد بر این نکته تأکید مضاعفی انجام شود.
سخنگوی نتفلیکس به ورایتی گفت: ما همیشه «تاج» را به عنوان یک اثر نمایشی ارائه کردهایم و مطمئن هستیم مخاطبان ما میدانند که با اثری داستانی مواجه هستند که بر اساس رویدادهای تاریخی ساخته شده است؛ به همین دلیل ما برنامهای برای اضافه کردن یک لیبل هشداردهنده نداریم و نیازی هم به این کار نمیبینیم.
این در حالی است که داودن نامهای خصوصی هم برای نتفلیکس ارسال کرده تا درباره اهمیت این موضوع تاکید کند. این نامه عمومی نشده و نتفلیکس هم به صورت خصوصی پاسخ آن را داده است.
در فصل چهارم سریال «تاج» رویدادهای خاندان سلطنتی بسیار به امروز نزدیک میشود و پرنسس دایانا با بازی اما کورین در مرکز داستان قرار میگیرد.